Kom naar de bijeenkomst op de NFF Conferentie

De Universiteit Utrecht heeft, in opdracht van Vrouwen in Beeld en ACT Acteursbelangen, onderzoek gedaan naar de werkomstandigheden en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling van actrices in Nederland. Hier is het rapport Op hakken gezet en klein gemaakt uit voortgekomen.
Het onderzoek is onderdeel van een groter onderzoekstraject van Vrouwen in Beeld, met vijf verdiepende onderzoeken. Doel van dit traject is om samen met de diverse partners en professionals uit de sector verbanden tussen de onderzoeken te leggen en vervolgstappen te formuleren. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we samen onze sector naar een veiliger en hoger niveau tillen?

Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan we een aantal best practices uit het rapport met het publiek en gastsprekers verkennen. De werkomstandigheden van actrices zijn namelijk illustratief voor de werkomstandigheden van vrouwen in onze hele sector en komen niet tot stand in een vacuüm. We kijken naar best practices en focussen op de mogelijkheden om deze, vaak hardnekkige, patronen te doorbreken.

Sprekers zijn o.a. Frieda Barnhard en Shenin Lebrun
Moderator: Winnie Roseval

NFF Conferentie: Op hakken gezet en klein gemaakt
Datum: dinsdag 24 september
Tijd: 14:30 – 15:30
Locatie: Hekman Foyer, Stadsschouwburg Utrecht

Tickets voor de conferentie
Home